6/26/2014
INICI CURS 2014-2015...
Les classes del proper curs 2014-2015 començaran el proper dia 1 de setembr... [+]

6/15/2014
FESTIVAL DE FINAL DE CURS 2013-2014...
El diumenge dia 15 de juny vàrem celebrar el 7è Festival de fi de curs de l... [+]

Necessita l'ActiveX de Flash Player per visualitzar aquest component.

Pujar

INICIACIÓ A LA DANSA   

És un treball dedicat als més petits. S'intenta treballar la motricitat, la coordinació i el ritme. Ajuda als nens a conèixer el seu cos a través de jocs per aconseguir que es diverteixin i a la vegada que treballin a través de la música.

DANSA JAZZ    

La dansa jazz sorgeix de les danses negres del segle XIX a nord-amèrica però no és fins a mitjans del segle XX que agafa elements del ballet, de la dansa contemporània i del claqué. A partir de llavors s'incorporen nous estils que accentuen la línea corporal, mobilitat dels tors i el treball de cames ràpid i precís que, a diferència dels peus girats cap a fora com en la dansa clàssica, aquests estan en paral.lel. A més exagera els moviments aïllats de certes parts del cos, com les espatlles. El jazz, per tant, treballa en la tècnica de la dansa, la coordinació i dissociació del cos, la elongació, l'entrenament físic, diagonals i coreografia. El jazz és un energètic i espectacular ball d'escenari que el podem trobar en obres musicals, concerts, vídeos musicals i programes de televisió.

DANSA CONTEMPORÀNIA   

La dansa contemporània neix de la necessitat de crear nous moviments i fugir de la dansa clàssica. Hi ha una consciència corporal molt forta i és una disciplina que està constantment en evolució. Es basa en trobar la màxima llibertat de moviment (sense deixar de banda la part tècnica), en l'expressió i sentiments de la persona, en l'equilibri combinat amb el desequilibri, l'espontaneïtat... Es treballa tant en el terra com en el centre.

DANSA CLÀSSICA    

La dansa clàssica és un forma d'expressió que té un llenguatge internacional. És una de les disciplines més antigues i dóna una base sòlida que serveix per ballar totes les altres. Consta d'una barra de clàssic i una part al centre. Aquestes classes aporten coordinació de moviments, netedat, precisió...

PUNTES DE BALLET    

Les puntes de ballet són unes sabatilles especials creades per a l'estilització del cos femení a l'hora de ballar ballet clàssic. L'ús de les puntes de ballet se sol fer si es posseeix la capacitat i la força necessària en les cames. És molt perillós que algú sense la capacitat necessària pugi a elles ja que podria causar torçades o un gran esquinç. L'entrenament és lent, i al començament tan sols es puja a les puntes pocs minuts, ja que és un exercici que s'ha de fer diàriament i amb esforç. Al cap d'un temps practicant, seran capaces de pujar-hi sense complicacions.

HIP-HOP    

És un moviment cultural sorgit a principis dels anys setanta en les comunitats hispanoamericanes i afroamericanes en barris com Neoyorkins Bronx, Queens i Brooklyn. Dins el hip-hop trobem varis estils de ball que al llarg del temps es van moldejant i innovant, ja que el hip-hop no és només un estil de ball, sinó que és una cultura i això fa que aquest estil de ball estigui en constant evolució, tot i tenir unes arrels molt concretes. A la classe de hip-hop de Dancestudiovic es treballen aquests quatre estils:

New Style: És potser l'estil més conegut i comercial dins el hip-hop. No té ni uns passos bàsics propis ni una tècnica pròpia, ja que és un estil molt lliure que dependrà i variarà molt en funció del professor.

Krump: És una dansa lliure, expressiva i molt energètica on també s'utilitza molt el "freestyle", que són fragments lliures d'improvització seguint les pautes pròpies de l'estil.

OLD SCHOOL

Popping: Consisteix en la contracció de diferents segments musculars del cos creant un efecte molt visual que a vegades pot ser "robòtic", a vegades "de wave" (ones amb el cos), a vegades de "dissociació de parts del cos"...

Locking: És un estil que vol transmetre felicitat i diversió. Està compost d'una sèrie de passos tècnics que compaginen el bloqueig del cos amb la relaxació del cos, per tant, la gràcia d'aquest estil és ballar d'una manera molt relaxada i feliç però bloquejant el cos.

MANTENIMENT  

Les classes de manteniment es divideixen en dues parts ben diferenciades: la primera part és molt ballada, i en la segona, es treballa la tonificació dels músculs, es fan abdominals i estiraments. És una classe molt divertida i complerta, perfecte per posar-se en forma i pensada sobretot pels adults.

URBAN REGGAETON   

És un nou concepte on els sons del hip-hop i el reggaeton donen lloc a un nou tipus de ball coreografiat, ple de sentiment i carisma. Conté moviments de coordinació i també moviments simples amb estil. Tot això dóna un resultat molt vistós i a l'abast de tothom. Adequat per gent de nivell alt com per principiants.

STREET-DANCE    

És una sessió molt dinàmica on es fusiona el New-Style (hip-hop que està de moda en els vídeos musicals) amb diferents disciplines de la dansa (dansa jazz, dansa contemporània...). En les coreografies s'aconsegueix transmetre el sentiment dels temes musicals del moment.

GROOVE/SEXY STYLE   

El Sexy Style el podríem descriure com la forma més femenina de ballar Hip-Hop. Es caracteritza per utilitzar passos molt sensuals però al mateix temps amb força i exactitud de moviments. És molt similar al Funky/New Style i l'estil sol ser particular del professor que l'ensenyi però en general els passos són molt marcats i amb molta feminitat. Podem veure coreografies d'aquest estil en videoclips de Beyoncé, Pussycat Dolls, Ciara...
Baixar
Copyright 2008 © DanceStudioVic. Tots els drets reservats.
Disseny gràfic: estudiNord