6/26/2014
INICI CURS 2014-2015...
Les classes del proper curs 2014-2015 comenšaran el proper dia 1 de setembr... [+]

6/15/2014
FESTIVAL DE FINAL DE CURS 2013-2014...
El diumenge dia 15 de juny vÓrem celebrar el 7Ŕ Festival de fi de curs de l... [+]

Necessita l'ActiveX de Flash Player per visualitzar aquest component.
        Descarregar PDF   

Pujar
Ě Els rebuts de la quota es cobraran per domiciliaciˇ bancÓria de l'1 al 10 de cada mes. Si el rebut Ús tornat pel banc sense avÝs previ per part del titular, l'escola carregarÓ les despeses de devoluciˇ en el proper rebut.

Ě Les baixes es notificaran abans del dia 20 del mes anterior. En cas de no ser aixÝ, l'alumne haurÓ d'abonar la mensualitat. Si la baixa Ús temporal, s'haurÓ d'abonar una quota de manteniment al mes de 23 euros.

Ě Els professors es reserven el dret de canviar de nivell a qualsevol alumne si aixÝ ho creuen convenient.

Ě Un cop comenšades les classes no es permetrÓ l'entrada a cap alumne, excepte si el retard Ús justificat.

Ě Dance Studio Vic no es responsabilitza dels objectes perduts.

Ě En certes disciplines com la dansa clÓssica, dansa jazz, dansa contemporÓnia... Ús obligatori portar el cabell recollit.

Ě Les alumnes que tinguin entre 3 i 12 anys se'ls hi proporcionarÓ l'uniforme de l'escola depenen de la modalitat triada (consultar preus a l'escola).

Ě ╔s obligatori utilitzar calšat esportiu d'˙s exclusiu a l'escola (no utilitzat al carrer), a les disciplines que ho requereixin com el hip-hop, urban reggaeton...

Ě En cas que un alumne tingui moltes faltes d'assistŔncia seguides, l'escola es reserva el dret de trucar per avisar als pares o tutors.

Ě L'escola es regeix pel calendari escolar pel que fa a vacances de Nadal, Setmana Santa i estiu. Algunes d'aquestes festes s'aprofiten per fer cursets intensius de dansa.
Baixar
Copyright 2008 © DanceStudioVic. Tots els drets reservats.
Disseny gràfic: estudiNord